Cloud-voorzieningen

Wilt u uw medewerkers veilig en gemakkelijk op afstand laten werken?

Als ´One Stop Shop Company´ biedt OverTheWeb ook cloud-voorzieningen aan die u niet alleen een veilige manier van werken verzekeren, maar vooral efficiënt en kostenbesparend zijn. Daarvoor bieden wij software van Microsoft aan, waarmee de kwaliteit van alle software gegarandeerd is.

Microsoft onlinediensten

Wilt u goed kunnen communiceren en samenwerken met uw medewerkers en klanten? Microsoft heeft hier verschillende onlinediensten voor. OverTheWeb regelt voor u de registratie, implementatie, eventuele migratie en het administratief beheer van de Microsoft diensten die u wenst. Graag geven wij u hieronder meer uitleg over Microsoft onlinediensten zoals Microsoft Office 365, Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Lync Online en Microsoft Office Web Applications.

Microsoft Office 365

Lijkt het u prettig om online op een veilige manier toegang te hebben tot uw e-mail, belangrijke documenten, contactpersonen en agenda’s? Office 365 biedt die mogelijkheid. Deze online dienst werkt naadloos samen met desktop software als Office 2010 en Office 2013. OverTheWeb hanteert een flexibel abonnementssysteem waarbij u maandelijks per gebruiker betaalt.

Voordelen Office 365:

Naadloze samenwerking met Microsoft Outlook en andere Office-programma’s

Via elk apparaat toegang tot e-mail, agenda’s en contactpersonen

Per gebruiker een mailbox van 25GB zonder hogere opslagkosten

Sites met wachtwoordbescherming waarop werknemers en externe gebruikers direct kunnen samenwerken aan documenten, spreadsheets, projecten en andere bestanden

Gedeelde agenda’s

Microsoft Exchange Online

Vindt u het vooral belangrijk om online goed beveiligd te zijn? Exchange Online biedt een hoogwaardige beveiliging met ingebouwde antivirus- en antispamfilters. Het is een handige e-mailservice, waarmee u zorgeloos en beveiligd op elk moment toegang hebt tot e-mail, gedeelde agenda´s en contactpersonen. Uw e-mailomgeving wordt door OverTheWeb geïnstalleerd op dubbel uitgevoerde servers en worden, die 24/7 worden bewaakt.

Microsoft SharePoint Online

Wilt u op elk gewenst moment online toegang hebben tot relevantie informatie en communicatie? Is het voor uw organisatie van belang om Office-documenten en ideeën eenvoudig en beveiligd met anderen te delen? OverTheWeb kan in dat geval SharePoint Online voor u implementeren en beheren. Hiermee bent u in staat om vanuit een professioneel online platform in uw eigen huisstijl, snel en veilig met zowel medewerkers als klanten samen te werken.

Microsoft Skype for Business

Hebt u er behoefte aan om uw medewerkers, klanten en partners dichter bij elkaar te brengen via een eenvoudige communicatieservice? OverTheWeb heeft hiervoor de oplossing in de vorm van Skype for Business. Dit is een cloud-communicatieservice, die mensen in staat stelt om altijd en overal met elkaar in contact te komen. Alles is mogelijk; van aanwezigheidsgegevens en chatberichten tot audio- en videogesprekken, geavanceerde online- en webvergaderingen. Zo gaat communicatie binnen en buiten de organisatie nog sneller.

Microsoft Office Web Applications

Voor ondernemers is het prettig om overal en altijd op eenvoudige wijze documenten te kunnen inzien en bewerken. Met behulp van Office Web Applications (App’s) wordt dat heel gemakkelijk. Deze App´s zijn handige, online versies van Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint en Microsoft OneNote, waarmee u documenten rechtstreeks vanuit uw webbrowser kunt openen en bewerken. Ook de implementatie en het beheer van deze App´s verzorgt OverTheWeb graag voor u.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van OverTheWeb op het gebied
van Microsoft Online Diensten voor uw bedrijf?