Diensten

U wilt toch ook goed bereikbaar zijn?

OverTheWeb is een ´One Stop Shop Company´, waarmee wij u van veel gemakken kunnen voorzien. Denk hierbij aan websitedienstverlening, telefonie & internet en ICT support & beheer. Wij denken graag met u mee en zijn pas tevreden als u het bent. Met al onze diensten kunt u efficiënter en effectiever werken, wat op de lange termijn kostenbesparend voor u uitpakt.

Websites

Wist u dat een aantrekkelijk webdesing meer bezoekers trekt? Een goede website straalt volledig uw bedrijfsimago uit, heeft een mooie layout en is voor bezoekers gemakkelijk navigeerbaar. Elke website bouwen wij Responsive, waardoor het formaat zich aanpast aan een willekeurig apparaat. Wilt u ook dat uw webteksten geschreven worden door een professioneel tekstschrijver? Wij werken nauw samen met freelance professionals, die precies de juiste snaar weten te raken.

LEES MEER

Telefonie & Internet

Als ondernemer wilt u ongetwijfeld goed bereikbaar zijn, altijd en overal. Daarvoor biedt OverTheWeb zowel ´Vast Mobiel Integratie´ als VoIP (Voice over IP). Vast Mobiel Integratie is een flexibele totaaloplossing voor al uw telecommunicatie. Daarvoor integreren wij zowel vaste als mobiele telefonie binnen uw bedrijf, met de mogelijkheid dat u het zelf modulair opbouwt. U kunt ook kiezen voor VoIP (Voice over IP), zodat al uw telefonie via internetverbinding verloopt. Beide diensten werken snel, gemakkelijk, maar zijn vooral kostenbesparend.

LEES MEER
Telefonie

ICT support & beheer

Hebt u behoefte aan een moderne werkplek, waar uw personeel vanaf een willekeurige locatie aan de slag kan vanuit een cloud en waarmee u goed bereikbaarheid bent voor collega´s en klanten? Daar is wel kennis van informatietechnologie voor nodig en wij snappen dat u dat niet paraat hebt. OverTheWeb neemt daarom graag alle informatie- en communicatietechnologie uit handen, zodat u als ondernemer kunt focussen op uw primaire bedrijfsvoering.

LEES MEER

Onderdelen van deze dienstverlening:

U vindt een veilige werkomgeving ongetwijfeld belangrijk. Daarom verzorgen wij de beveiliging van uw gehele ICT omgeving, waaronder anti-spam, anti-spyware, anti-virus en firewall. Ook bieden wij een supportdesk voor allerhande vragen en kunnen wij desgewenst het technisch beheer van servers en netwerk voor u verzorgen. Wanneer een computer uitvalt, dan is dat erg vervelend. OverTheWeb biedt vervanging op korte termijn aan en eventuele hardware reparatie.

LEES MEER

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van OverTheWeb op het gebied
van Microsoft Online Diensten voor uw bedrijf?