ICT support & beheer

Wilt u de focus op uw bedrijfsvoering houden en geen zorg hebben over ICT?

Wilt u efficiënter en kostenbesparend werken? Tegenwoordig is elke moderne bedrijfsvoering nauw verbonden met een goedlopend ICT-beheer. Wij snappen echter, dat u als ondernemer zich voornamelijk wilt focussen op uw primaire bedrijfsvoering. Daarom draagt OverTheWeb graag zorg voor al uw informatie- en communicatietechnologie. Naast implementatie kunt u bij ons terecht voor support en beheer van al uw hardware en alle softwaresystemen. Ons team van professionals vindt het enorm belangrijk, dat u overal en altijd veilig kunt werken en ondersteund wordt door de laatste technologie.

Monitoring

Plotselinge uitval van uw server of netwerk heeft grote gevolgen voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Daarom houdt OverTheWeb nauwlettend uw servers, netwerk en werkplekken in de gaten door middel van monitoring. Wij zijn waakzaam en ontvangen een melding indien er zich iets voordoet, zodat wij u direct kunnen helpen. Daarnaast bewaken wij uw server vanuit de cloud en voorzien wij uw software regelmatig van belangrijke updates.

Data backup

Verschillende factoren zoals brand, diefstal of een probleem met uw hardware kunnen tot gevolg hebben dat u essentiële gegevens voor uw bedrijfsvoering kwijt raakt. Een backup van de data op uw servers maar ook op workstations zoals PC’s, Laptop’s of MacBook’s kunnen dit risico wegnemen. Onze online back-up faciliteit biedt u de garantie dat uw digitale gegevens en documenten automatisch, veilig en dagelijks worden opgeslagen. Daarnaast controleren wij altijd voor u of de backup correct uitgevoerd is. Wij kunnen u de backup’s aanbieden voor een vaste prijs per maand zonder nacalculatie van het aantal Gigabytes.

Belangrijker nog wij staan voor u klaar om in geval van een calamiteit te zorgen dat u zo snel

Beveiliging

Voor uw gehele ICT omgeving is beveiliging ongetwijfeld onmisbaar. Dat is de reden dat OverTheWeb onder andere een antispamfilter, antispyware, antiviruspgramma en een firewall op uw PC installeert, zodat u niet voor onverwachte situaties komt te staan. Wij houden het goed in de gaten wanneer uw website bijvoorbeeld van buitenaf wordt aangevallen. Om dit te voorkomen voeren wij regelmatige updates uit.

Reparatie & vervanging

Wij realiseren ons, dat computers die plotseling niet meer opstarten, servers die uitvallen of software die niet meer naar behoren werkt, een onhoudbare situatie oplevert voor uw organisatie en uw productiviteit en continuïteit in gevaar brengen. Bij storing van apparatuur trekt OverTheWeb altijd alles uit de kast om snel tot vervanging over te gaan. Daar waar mogelijk repareren wij de apparatuur vakkundig. Hoe sneller u weer aan het werk kunt, hoe beter wij dat vinden.

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op het gebied van ICT support en beheer, neemt u vrijblijvend contact met ons op.