Over ons

Missie & Visie

OverTheWeb is een ´One Stop Shop Company´, dat zich richt op IT- en communicatiedienstverlening voor ondernemers binnen het MKB. Ons werkgebied is het gehele scala aan websitedienstverlening, ICT support & beheer en telefonie & internet. OverTheWeb heeft als doel de continuïteit, effectiviteit en efficiëntie van ondernemers te vergroten, wat uiteindelijk zal leiden tot kostenreductie binnen uw bedrijf.

Gemak

OverTheWeb denkt mee met ondernemers en zoekt naar totaaloplossingen op het gebied van ICT- en communicatiedienstverlening. Wij willen u op dit vlak zoveel mogelijk werk uit handen nemen en u van alle gemakken voorzien. OverTheWeb werkt met een team van goed opgeleide professionals, die uitstekend op de hoogte zijn van de nieuwste technologische (ICT)ontwikkelingen. Ook werken wij nauw samen met gerenommeerde partners, zodat u als de klant verzekerd bent van de beste service.

Werkwijze

OverTheWeb is er voor u als ondernemer. Persoonlijk contact vinden wij daarom belangrijk. Voorafgaand aan een opdracht vindt eerst een uitgebreid persoonlijk intakegesprek plaats. Wij willen precies weten wat uw behoefte is en welke wensen u hebt. Aan de hand van deze informatie doen wij u een prijsvoorstel en gaan vervolgens aan de slag. Zowel in het voortraject, implementatietraject als het na-traject, houden wij nauw contact met u en uw medewerkers en is bijsturing altijd nog mogelijk.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van OverTheWeb op het gebied
van Microsoft Online Diensten voor uw bedrijf?