Partners

Onze partners

Om u zo professioneel en vakkundig van dienst te zijn, werkt OverTheWeb nauw samen met gerenommeerde ICT-multinationals. Hieronder leest u meer over deze partners, hun producten en dienstverlening.

Microsoft

De missie van Microsoft is om mensen en organisaties te helpen bij het verwezenlijken van hun doelen, dromen en ambities. Dat doen ze door hun technologie vóór de organisatie te laten werken. Zo legt Microsoft de basis voor het succes van deze organisaties, dat van hun partners en dat van hunzelf.

OverTheWeb is Silver partner van Microsoft en richt zich op het MKB met producten als Windows, Office 365, Exchange Online, SharePoint Online, Skype voor bedrijven en Office Applicaties.

Cisco Systems

Cisco is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken.

OverTheWeb is partner van Cisco en implementeert vooral de Cisco-netwerkproducten voor uw interne netwerk en draadloze verbindingen binnen uw kantoor omgeving.

RoutIT

RoutIT is de partner van OverTheWeb op het gebied van internet, connectivity en communicatieoplossingen. RoutIT levert de benodigde technische faciliteiten en ondersteuning, terwijl OverTheWeb de realisatie bij u verzorgt.

“Veilig & met de hoogste beschikbaarheid kunnen werken” dat is waar RoutIT samen met OverTheWeb voor staat.

Keepit Office365 Backup

Keepit beschermt uw cloudgegevens van b.v. Microsoft Office 365, Salesforce of Google.

Eenvoudig in te stellen en te implementeren, met de beste herstelopties die beschikbaar zijn, zodat u binnen een mum van tijd historische gegevens kunt vinden en herstellen.

Met maximaal 10 back-ups per dag zorgen we ervoor dat u clouddiensten kunt gebruiken zonder dat u bang hoeft te zijn voor verstoring door gegevensverlies. Uw gegevens worden standaard 365 dagen bewaard.

IASO Back Up

Met IASO kunnen wij u verschillende Backup scenario’s aanbieden voor uw PC’s, MacBooks, laptops en servers. De IASO datacenters, met ISO-certificering en strikte specificaties voor performance, betrouwbaarheid en beveiliging stellen ons in staat u een uitmuntende dienstverlening te bieden voor het voorkomen van data verlies.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van OverTheWeb op het gebied
van Microsoft Online Diensten voor uw bedrijf?