Telefonie

Bellen via internet is veilig, betrouwbaar én kostenbesparend!

Als ondernemer wilt u ongetwijfeld overal, altijd en voor iedereen bereikbaar zijn. OverTheWeb kan alles rondom telefonie voor uw organisatie verzorgen. Met VoIP (Voice over IP) kunt u telefoneren via uw internetverbinding, wat niet alleen snel en gemakkelijk werkt, maar bovenal kostenbesparend is.

OverTheWeb is leverancier van KPN ÉÉN.

Met KPN ÉÉN heeft u internet, vast en mobiel bellen in één. Eén contract en één factuur.
Met één helpdesk, die van ons! OverTheWeb staat voor u klaar om al uw communicatie behoefte te realiseren en te onderhouden.

Flexibel

Werkt u met flexibele werkplekken, op onregelmatige tijden en op verschillende locaties? Met VoIP neemt uw organisatie alleen dát af wat nodig is, waardoor bellen nog goedkoper wordt en u alleen betaalt wat u daadwerkelijk gebruikt.

De voordelen van VoIP kort samengevat:

Analoge telefoonlijn wordt vervangen door internetbelverbinding

Onbeperkt aantal gesprekken tegelijk kunnen voeren

Niet afhankelijk van locatie

Gemakkelijke telefoonkoppeling aan ieder netwerk

Telefoonconfiguratie via webinterface

Gratis onderling bellen met collega’s

Eenvoudige uitbreiding van aantal gebruikers, lijnen en vestigingen

Vast-mobiel integratie

Vindt u het prettig om onder één telefoonnummer voor de buitenwereld bereikbaar te zijn? Lijkt het u fijn wanneer vaste en mobiele nummers aan één en hetzelfde nummer gekoppeld worden? Dan is vast-mobiel integratie voor u dé oplossing. Het is een aanvulling op VoIP, waarbij traditionele vaste telefonie door OverTheWeb wordt omgezet in een flexibele maatwerk oplossing, die voor u vooral kostenbesparend werkt. Uiteraard bepaalt u zelf hoe en in welk tempo de integratie plaatsvindt.

ISDN lijn opruimen?

Wilt u liever geen gebruik meer maken van een “dure” ISDN-verbinding, maar hebt u wel behoefte aan een voordelige telefooncentrale? Een toekomst vaste telefooncentrale in de cloud via een internetverbinding is dan voor u de oplossing. Wij rekenen graag de mogelijke besparing voor u uit.

Gemakkelijke uitbreiding

Alle denkbare toepassingen zijn bij OverTheWeb mogelijk, zonder onverwachte kosten achteraf. De apparatuur waarmee u gewend bent te bellen, vormen een volwaardig onderdeel van uw telefooncentrale, onder één nummer. U betaalt een vast maandelijks bedrag per medewerker voor alleen de functies die u gebruikt. Zelf kunt u dit op elk moment en naar eigen wens inrichten en veranderen. Zodoende groeit en krimpt uw telefooncentrale met uw bedrijf mee en hebt u nooit last van onder- of overcapaciteit.

Kenmerken Hosted Telefonie

Eén overzichtelijke factuur zonder onvoorspelbare kosten

Overal bereikbaar onder één nummer

Betrouwbaar via de cloud

Geen ISDN

Eenvoudig gesprekken doorverbinden en opnemen

Eenvoudig beheer

Meer informatie?

Wilt u onderzoeken of  OverTheWeb u kunt helpen bij het besparen op uw telefoonkosten en uw bereikbaarheid kan vergroten?